Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

150ον τεύχος του SVNEA



Ακολουθεί ενημέρωση από την Ε.Ε.Ρ. - Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών.

Κυκλοφόρησε το 150ό τεύχος του περιοδικού SV NEA με πλούσια ύλη από τις εκδηλώσεις της Ε.Ε.Ρ. και άλλων συλλόγων στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και με ενδιαφέροντα άρθρα ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος. Στο τεύχος αυτό θα βρείτε επίσης τα αποτελέσματα του διαγωνισμού συγγραφής τεχνικών άρθρων καθώς και το άρθρο, που πήρε το 1ο βραβείο.
Και μια σημαντική πρωτοποριακή καινοτομία, που σας προσφέρει η ψηφιακή έκδοση από αυτό το τεύχος: Οι υπερσύνδεσμοι (link), που περιλαμβάνονται στα άρθρα, είναι πλέον ενεργοί! Δηλαδή, ο αναγνώστης μπορεί, πατώντας επάνω στο link που τον ενδιαφέρει, να μεταφερθεί άμεσα από το άρθρο στο διαδίκτυο ή να στείλει e-mail.
Για να κατεβάσετε το νέο τεύχος, θα πρέπει να είστε μέλος της Ε.Ε.Ρ. και να έχετε εγγραφεί στην Περιοχή Μελών της ιστοσελίδας μας. Όσοι δεν έχετε ακόμα εγγραφεί, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:
  • Ανοίγετε την ιστοσελίδα μας www.raag.org και επιλέγετε το σύνδεσμο «ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ» (πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα).
  • Στη συνέχεια επιλέγετε το «ΕΓΓΡΑΦΗ»
  • Στο παράθυρο που θα ανοίξει συμπληρώνετε τις αιτούμενες πληροφορίες:
    • Ονοματεπώνυμο
    • Διακριτικό
    • Password
    • Ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα, που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ.

Τα μη μέλη, που θέλουν να διαβάζουν το μοναδικό αμιγώς ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό, μπορούν να γίνουν συνδρομητές του περιοδικού SV NEA με ετήσια συνδρομή € 18 (ή € 20 για πληρωμή με Paypal μέσα από την ιστοσελίδα μας: www.raag.org à ΕΚΔΟΣΕΙΣ / ΕΙΔΗ, link: http://www.raag.org/displayITM1.asp? ITMID=12&LANG=GR).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσειτε με τη Γραμματεία της Ε.Ε.Ρ. στο e-mail raag-hq@raag.org ή τηλεφωνικά κάθε Τετάρτη 5:00 – 9:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210-522.6516.

73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook