Google Website Translator Gadget

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

New EPC Awards arrived :)

Αγαπητοί συνάδελφοι αυτός ο μήνας μου επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού αύξησε την συλλογή των βραβείων μου κατά τέσσερα τον αριθμό, πάντα σε διαμόρφωση PSK.
Τα βραβεία είναι της Ευρωπαϊκής Λέσχης PSK - EPC και είναι τρία Ρώσικα και ένα βραβείο μελών του CDG-EPC. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα συγκεκριμένα ανήκουν στην κατηγορία των βραβείων εκείνων που δεν θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολα, αλλά οπωσδήποτε απαιτείται χρόνος και κόπος για την απόκτηση οποιουδήποτε βραβείου, ακόμα και του πιο εύκολου, ή του πιο απλού αν προτιμάτε. Φυσικά τα ραδιοερασιτεχνικά βραβεία, δεν μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος με … κλειστό ασύρματο ή με αποκλειστική ενασχόληση στη … blog-όσφαιρα, αλλά ούτε με ευχολόγια και προσευχές. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά τα έργα ακόμα καλύτερα!
Μην ξεχνάτε αγαπητοί μου συνάδελφοι ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται". Αυτό τα λέει όλα.
Επίσης η απόκτηση ενός βραβείου, δίνει την ικανοποίηση, ή την ηθική ανταμοιβή αν προτιμάτε, των κόπων και κυρίως του χρόνου που διέθεσε ο ρ/ε πάνω από τον ασύρματο.

Κλείστε λοιπόν τα αφτιά σας στις "σειρήνες" και απολαύστε το hobby μας που και πολλές πτυχές έχει και καλές.

Τα βραβεία είναι τα παρακάτω:

RUPA - RUSP - Russian Federal City of Saint Petersburg PSK Award Series 


Web: http://www.eupsk.com/index.php?option=com_content&view=article&id=31:rupa-rusp&catid=18:epc-national-awards&Itemid=26

RUPA - RUMA - Russian Federal City of Moscow PSK Award Series (το BRONZE και το SILVER)


MWCA (Most Wanted Croatians Award Series)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω βραβεία, επισκεφτείτε τους αντίστοιχους ιστότοπους. 73 και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook