Google Website Translator Gadget

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

HPC - Hellenic PSK Club και η πορεία μας



700+ πλέον τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης  PSK

Αγαπητοί φίλοι ραδιοερασιτέχνες και αγαπητά μέλη της Ελληνικής Λέσχης PSK – Hellenic PSK Club ή HPC εν συντομία, με αυτή την ανάρτηση θα σας ενημερώσω για την πορεία μας.

Αγαπητοί φίλοι, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω ότι η Ελληνική Λέσχης PSK ξεπέρασε πλέον τα 700 μέλη!!! Πιο συγκεκριμένα, από την ημέρα της δημιουργίας μας καταφέραμε να εντάξουμε στην παρέα μας τον καθόλου ευκαταφρόνητο αριθμό που διαβάσατε πιο πάνω.
Όπως είναι φυσικό, αυτό μας δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης από τη μια, αλλά και μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης.
Η ικανοποίησης που νοιώθουμε είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο επειδή η πορεία της Λέσχης ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στόχο που είχαμε θέσει, αλλά και επειδή βρήκαμε θετική ανταπόκριση από πολλούς Έλληνες ραδιοερασιτέχνες και όχι μόνο! Τολμώ να πω για ακόμα μια φορά πως, η αποδοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι περιμέναμε!!!

Η κοινότητα των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών και όχι μόνο, αγκάλιασε με το καλύτερο τρόπο μπορώ να πω αυτή τη προσπάθεια, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ και ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα τις διάφορες "Κασσάνδρες" και τα παρεάκια με τους … ανώνυμους (;;;) κριτές επί παντός επιστητού!!!

Η Ελληνική Λέσχη PSK είναι πλέον μια μεγάλη αλλά πάνω απ’ όλα μια ζεστή παρέα και θα παραμείνει έτσι, διότι τέτοια θεμέλια έχουμε βάλει, τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι που πλαισιώνουν την ομάδα και που εργάζονται οργανωμένα και αθόρυβα, χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες και λοιπές φανφάρες!!!

Θα ήθελα να ξέρετε ότι τα καλύτερα έπονται!

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Λέσχης PSK είναι: http://pskclub.gr

Πολλά 73,
SV1CDY
Manager of Hellenic PSK Club
HPC #001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook