Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ενεργοποίηση Ασυρμάτου ΠΝΜ Γ. ΑΒΕΡΩΦ

Την είδηση την γνώριζα εδώ και αρκετό καιρό, αφού είχα προσκληθεί να συμμετάσχω κι εγώ στη συγκεκριμένη δραστηριότητα – γιορτή. Εκείνο που έμενε να μάθω όμως ήταν η χρονική περίοδος που θα διεξαγόταν το γεγονός. Αυτό δεν το γνώριζε κανείς από εμάς ώσπου ανακοινώθηκε και επισήμως από την ιστοσελίδα της ΕΕΡ.

Αντιγράφω την είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ρ.:


Η Ε.Ε.Ρ. επ΄ ευκαιρία του εορτασμού του Αγ. Νικολάου, της έναρξης των Βαλκανικών Αγώνων και των 100 χρόνων του ΘΚ ΑΒΕΡΩΦ θα λειτουργήσει σταθμό με το ειδικό διακριτικό SX100A για το χρονικό διάστημα από 02 έως και 04 Δεκεμβρίου 2011.
Οι εκπομπές θα πραγματοποιηθούν από το Μουσείο ΘΚ ΑΒΕΡΩΦ και ειδικότερα από τον θάλαμο ασυρμάτου του Θωρηκτού που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο πάρκο ναυτικής παράδοσης στη Μαρίνα Φλοίσβου - Τροκαντερό .

Αντιγράφω την είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολεμικού Νολεμικού:


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, με την ευκαιρία εορτασμού του προστάτη των Ναυτικών Αγ. Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών της Ελλης και της Λήμνου κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913), θα πραγματοποιήσει ραδιοερασιτεχνικές εκπομπές παγκόσμιας εμβέλειας από τον χώρο ασυρμάτου του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2011.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω εκδήλωσης ξεκινά η επανεργοποίηση του χώρου ασυρμάτου του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ καθώς και μίας εκ των παλαιών συσκευών του με την ευγενή συνεισφορά των μελών της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών.

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Ο υποφαινόμενος θα είναι την Παρασκευή χειριστής και θα «τρέξει» από Digimodes μόνο PSK και το πιο πιθανό είναι (B)PSK63.
Ελπίζω να σας «διαβάσω» στον καταρράχτη.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Τι πρέπει να γνωρίζω: http://nationalpride.wordpress.com/.../



Χρήσιμοι σύνδεσμοι: http://www.bsaverof.com

Τι πρέπει να δω:




73 και καλή επιτυχία σε όλους μας.

2 σχόλια:

  1. Φέτος συμπληρώνουμε τα 100χρονια απελευθέρωσης
    της Θεσσαλονίκης καλό θα ήταν να είχαμε την παρουσία του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα το τηλεοπτικό trailer στην ΕΤ3 για το αφιέρωμα μα τα 100 χρόνια απελευθέρωσης
      της Θεσσαλονίκης. Όσο για την παρουσία του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ, αυτό μάλλον μετά από καμιά πενταετία ίσως ακουστεί ξανά!!!

      73

      Διαγραφή

Like on Facebook