Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η πορεία της Ελληνικής Λέσχης PSK - Hellenic PSK Club ή HPC

Χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας ενεργής παρουσίας της Ελληνικής Λέσχης PSK - Hellenic PSK Club ή HPC εν συντομία.
Τα αποτελέσματα της δουλείας μας ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας και χαίρουν εκτίμησης των απανταχού συναδέλφων ρ/ε κάτι που είναι ορατό όχι μόνο μέσα από τα blog που θα έχετε ήδη διαβάσει αλλά και μέσα από τα e-mail που έχουμε λάβει και που δεν είναι και λίγα!!!

Ο πίνακας «μιλάει» από μόνος του!!

Το αίσθημα της ικανοποίησης που νοιώθω είναι πολύ μεγάλο, όχι μόνο επειδή η πορεία της Ελληνικής Λέσχης PSK ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε στόχο που είχαμε θέσει εξαρχής αλλά και επειδή βρήκαμε ανταπόκριση από Έλληνες ραδιοερασιτέχνες πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι περιμέναμε και παρουσιάσαμε κάτι, που απ’ ότι φαίνετε τουλάχιστον, αρέσει. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή! Έπεται και συνέχεια πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Γι’ αυτό μείνετε «συντονισμένοι».

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Λέσχης PSK είναι: http://pskclub.gr

Πολλά 73,
SV1CDY
Γιώργος Ορφανός
HPC #001

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΜΑΣ ΚΟΝΤΕΣΤ!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα contest θα σας ενημερώνει ο αρμόδιος, που δεν είναι άλλος απότον SV1JGX τον Μανώλη. Να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα μας διότι εκεί θα αναγράφονται όλα τα event του HPC.

    ΥΓ1. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι "όλα τα λεφτά" Σταμάτη! Όπως έγραψε και ένας συνάδελφος: "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ HELLENIC PHASE SHIFT KEYING CLUB" ... κράτα αυτό που λέει, "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ" που για εμένα τουλάχιστον, είναι και η πεμπτουσία μιας λέσχης!

    ΥΓ2. Χρόνια πολλά και από εδώ, για την ονομαστική σου εορτή.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook