Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

5-9 Report new release.

Κυκλοφόρησε και είναι ‘ζεστό’ και ‘αχνιστό’ το ολοκαίνουργιο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού 5-9 Report.
Το τρέχον τεύχος vol. 119 Οκτωβρίου, ομολογουμένως αναρτήθηκε με μια σχετική αργοπορία, στην οποία όμως δεν μας έχουν συνηθίσει!
Ας πάμε όμως στα ενδότερα.

Πρώτο άρθρο, στη σελίδα 2, η δημιουργία της Ελληνικής Λέσχης PSK. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.

Δεύτερο άρθρο, στη σελίδα 4, η συμμετοχή της ΤΗΛΕ.ΘΡΑ (Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης) στο AEGEAN VHF CONTEST. Πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Σταύρο τον SV7BVM και σε όλη την παρέα των συμμετεχόντων. Και του χρόνου.

Τρίτο άρθρο, στη σελίδα 6, η παρουσία του Κων/νου Ψιλογιάννη είναι πλέον must! Εκτός όμως από αυτό η επιλογή των άρθρων και η εκλαϊκευμένη παρουσία τους, αποτελεί ανοιχτό πανεπιστήμιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Σε αυτό το άρθρο αναλύει τα της κυκλικής και πόλωσης. Μην το χάσετε, είναι πολύ ενδιαφέρων άρθρο.

Τέταρτο άρθρο, στη σελίδα 12, ο SV1NK ο Μάκης δίνει και αυτός το παρών, σε ακόμα ένα τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού 5-9 Report. Το άρθρο του είναι αφιερωμένο στην κεραία MOXON. Δεν θα σας πω περισσότερα από εδώ, απλά θα σας παροτρύνω να διαβάσετε αυτό το άρθρο γιατί σίγουρα αφορά τους περισσότερους.

Πέμπτο άρθρο, στη σελίδα 22, ακόμα ένα άρθρο του Κων/νου Ψιλογιάννη με τίτλο ‘ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ’. Για να μπει ένα τέλος στην καλωδιακή αναρχία! Όλα αυτά όμως πλαισιωμένα τεχνικές αναλύσεις και με ιστορικά γεγονότα.

Ιστοσελίδα: http://www.5-9report.gr


ΥΓ. όσοι επιθυμείτε να μοιραστείτε τις όποιες γνώσεις αλλά και πληροφορίες, θα πρέπει να είναι σε μορφή Word, και θα δημοσιευτεί στο 5-9 Report, αρκεί να τα στείλετε στον SV5BYR τον Μιχάλη, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: sv5byr[στο]hol.gr

Πολλά 73 και καλή ανάγνωση.

2 σχόλια:

Like on Facebook