Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Hamfest 2011 Ε.Ε.Ρ.

Η 19η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση θα διεξαχθεί και φέτος, αυτή τη φορά όμως μάλλον υπό το άγρυπνο βλέμμα της τρόικας, ενώ η επιστροφή του freebytes στο Hamfest της Ε.Ε.Ρ. αποτελεί είδηση από μόνη της!

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2011 η Ε.Ε.Ρ. διοργανώνει για 19η χρονιά την καθιερωμένη Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση – Hamfest 2011, που προσελκύει αρκετές εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα.


Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρυσι, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, στο κτήριο Κτίριο Δ, που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Βασιλείου, Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως στο Περιστέρι.
Συντεταγμένες : 38°01’02” Βόρειο (38°01728Ν) και 23°41’16” Ανατολικό (23°68769Ε).
Ώρες λειτουργίας Hamfest:
Σάββατο 4/6 από 12:00 μ. έως 8:00 μ.μ. και
Κυριακή 5/6 από 9:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο θα είναι από τη κεντρική πύλη, επί της οδού Δωδεκανήσου.


Πως θα πάω στο 18ο hamfest;
Για όσους δε θέλουν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο, υπάρχουν και τα ΜΜΜ. Παρακάτω έχω αναρτήσει τις γραμμές που καλύπτουν τον εκθεσιακό χώρο και εξυπηρετούν κυρίως από το τέρμα του μετρό, στάση Άγιος Αντώνιος.

Γραμμές αστικών λεωφορείων ΕΘΕΛ:

Α13 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ.
......Στάση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ

073 ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ - ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡ.
......Στάση ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

892 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
......Στάση ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

823 ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
......Στάση ΕΚΑΤΟΔΕΝΔΡΑ

Γραμμές ηλεκτροκίνητων λεωφορείων (ΤΡΟΛΕΫ) ΗΛΠΑΠ:

12 ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ)
......Στάση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε εισιτήριο και για την επιστροφή, γιατί το πρόστιμο ισοδυναμεί με εξήντα φορές τη τιμή του!

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος ως εκθέτες αντιπρόσωποι, έμποροι και κατασκευαστές με συσκευές, κατασκευές, παρελκόμενα και άλλα υλικά τηλεπικοινωνιών, επιστημονικές εκδόσεις και άλλα συναφή προϊόντα, με σκοπό την ενημέρωση των ραδιοερασιτεχνών καθώς και την επίδειξη, προώθηση και διάθεση τηλεπικοινωνιακού και λοιπού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας.
Το γεγονός που θα συζητηθεί από πολλούς, θα είναι η επιστροφή του freebytes (http://www.freebytes.com/catalog/index.php) μετά από απουσία αρκετών ετών από τα Hamfest της Ε.Ε.Ρ. !!!
Ειδικός χώρος έχει προβλεφθεί για τη λειτουργία «Ραδιοερασιτεχνικής Αγοράς Μεταχειρισμένων», για συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα.

Για ενημέρωση διαθεσιμότητας θέσεων, έστω και αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον SV1HER, Σωτήρη Βανικιώτη, στο τηλέφωνο: 6932671602

Όσοι έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Google Earth στον Η/Υ σας, πατήστε εδώ για να κατεβάσετε αρχείο περιήγησης, με την ακριβή τοποθεσία του σημείου όπου διεξάγετε η 19η ραδιοερασιτεχνική συνάντηση, hamfest, 2011


Καλά παζάρια, 73

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ! ΠΩΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ Σ.Ε.Ρ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ HAMFEST? Ε! Ε! Ε! ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ Μ'ΑΚΟΥΣ!!!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook