Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Μεγάλη χορηγία στον Σύλλογο Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών από τις εταιρίες ICOM και την ΑΦΟΙ Π. & Ι. ΠΑΡΙΣΣΙΝΟΥ Α.Ε.

Η Ιαπωνική εταιρία ICOM σε συνεργασία με την Ελληνική αντιπροσωπεία ΑΦΟΙ Π. & Ι. ΠΑΡΙΣΣΙΝΟΥ Α.Ε. προχωρούν στη δωρεά 5 D-STAR UHF επαναληπτών, 5 Controllers και 5 Λογισμικά ενεργοποίησης και διασύνδεσης στο παγκόσμιο δίκτυο D-star, με μοναδική δέσμευση, την ενεργοποίηση τους σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το εκτιμώμενο κόστος της χορηγίας είναι 15.000 Ευρώ.
Μέχρι σήμερα σε συνεργασία με Συλλόγους της Ελληνικής επικράτειας, έχουν πραγματοποιηθεί 3 σεμινάρια με θέμα την ψηφιακή τεχνολογία, ενώ εγκαταστάθηκαν και οι 2 πρώτοι D-STAR UHF επαναλήπτες.

Το D-STAR συνδυάζει την μετάδοση φωνής, εικόνας και δεδομένων, δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα Ραδιοερασιτέχνη, να αποδείξει πως ακολουθεί τους ρυθμούς της τεχνολογικής ανάπτυξης και των αναγκών της σύγχρονης εποχής.
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους, για την ολοκλήρωση της τεράστια χορηγίας που μας προσφέρθηκε από τις εταιρίες ΑΦΟΙ Π. & Ι. ΠΑΡΙΣΣΙΝΟΥ Α.Ε. και την ICOM Ιαπωνίας.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την αγορά εξοπλισμού και ενεργοποίηση στο άμεσο μέλλον, του κόμβου SV1Y της Πάρνηθας, που θα περιλαμβάνει D-star UHF & 1,2 GHz επαναλήπτη φωνής και 1,2 GHz επαναλήπτη δεδομένων.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του συλλόγου στη παρακάτω διεύθυνση:
http://www.hag.gr/portal

2 σχόλια:

  1. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ SZ6IOA UHF DSTAR REPEATER ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (1 ΜΑΙΟΥ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ SZ3HAG ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ???
    73's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Χριτς Χρατς κάποια προεδρική καρέκλα τρίζει. Χα!
    2) Ναι την ICOM την έπιασε το φιλότιμο. Δωρεάν πομποδέκτες πόσους θα κάνει? Α ναι και σε ποιους?
    3) Ο Χάρυ Κλίν ξανά στην επικαιρότητα.
    -Τσάκο ρε μάγκα 500 (εδώ το αλλάζουμε με D-Star systems) και κάντη'νε γαργάρα.
    Η στο ποιο καθαρευουσιάνικο.
    -Λάβετε ημέτερε τα δέοντα, προς λήψην αποφάσεων.
    4) Τώρα που θα χρειαστούμε D-Star όλοι, θα έχει το απαραίτητο stock η Icom, η να αγοράσουμε απο το Ebay.

    Σε μεγάλο δίλημμα μπήκαμε.
    Και τα 40μέτρα καλά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook