Google Website Translator Gadget

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΕΡ και τα παραλειπόμενα!


Λίγο πριν από τις έντεκα το πρωί και όπως ήταν προγραμματισμένο άλλωστε, ήμασταν έξω από το κτήριο του ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Περιστέρι. Εκεί είχε μαζευτεί κόσμος, όχι όμως ο αναμενόμενος! Κατά την ολιγόλεπτη διάρκεια παραμονής μου, έξω από την αίθουσα, είχα την ευκαιρία να δω αρκετούς συνάδελφους. Κάποιους είχα αρκετό να τους δω. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτού του είδους οι συναθροίσεις γιατί διαφορετικά …


Κατά τις έντεκα και κάτι μπήκαμε μέσα στην αίθουσα, για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Παρεμπίπτοντος μηχάνημα για να πιούμε ένα καφέ δεν υπήρχε πουθενά! Πάμε παρακάτω.
Καθώς περνούσε η ώρα, εξακολουθούσαν να έρχονταν κι άλλοι. Πάλι καλά!
Τη διαδικασία τη μετέδιδε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο Γιώργος ο SV1EAG, αφού είχε επιστρατεύσει για το λόγο αυτό ένα μίνι laptop κι ένα κινητό τηλέφωνο νέας γενιάς που «έτρεχε» λειτουργικό android! Hi tech καταστάσεις σου λέω.
Για ακόμα μια φορά ακούσαμε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, όχι μόνο γι αυτούς που έλειπαν από τη γενική συνέλευση αλλά και για αυτούς που ενώ ήσαν παρόντες δεν τον εμπέδωσαν, αφού το μυαλό τους εκείνη την ημέρα μάλλον έτρεχε κάπου αλλού!

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση … για να αποφευχθούν τα περιττά έξοδα, δεν θα παραγγείλουμε τα εδέσματα του μπουφέ από κάποιο catering αλλά θα είναι όλα από σπίτι, δηλαδή … homemade! ... Έτσι από προσφορές, είχαμε από τους αγαπητούς συνάδελφους, Αντώνη SV1KWX παστό, ζαμπόν, τυρί και μπόλικο κρασί, από τον Γιάννη τον SV1GE τις υπέροχες «μπόμπες», η ΕΕΡ όπως ήταν αναμενόμενο τα κομμάτια της πίτας και τα αναψυκτικά, ενώ τα Ζαχαροπλαστεία - Catering Γλυκιστήρι ΣΑΚΗΣ τα γλυκά και για το τέλος άφησα τη κυρία Αθηνά Δαφνομήλη, Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Περιστερίου και σύζυγο ενός δικού μας ανθρώπου, του Σωτήρη του SV1HER. Η κυρία Δαφνομήλη προσέφερε τα μπισκότα, δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω, αλλά μεσολάβησε για ακόμα μια φορά προκειμένου να μας παραχωρηθεί από το Δήμο Περιστερίου κάποιος ιδανικός χώρος, για τη διεξαγωγή μιας ακόμα εκδήλωσης της ΕΕΡ. Αξίζει ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους εργάστηκαν.
Το παρών έδωσαν επίσης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου, τοπικές εφημερίδες κτλ.

Έξω από το κτήριο είχα τη ευκαιρία, έστω και για λίγα λεπτά, να συναντήσω και να μιλήσω με τον Μιχάλη τον SV8GKE όπου τον συνεχάρη για τις DX-ικες επιδόσεις του και να του πω κοιτώντας τον στα μάτια και όχι κρυμμένος πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, ότι ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιο λάθος έχει κάνει σε ότι αφορά αυτά που έχει γράψει για μένα, το τελευταίο καιρό! Κάποια στιγμή μάλιστα θα φροντίσω ώστε να αποσαφηνίσω οποιαδήποτε παρεξήγηση και με αυτόν, αφού κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει! Αυτή τη φορά μάλιστα δεν μεσολάβησε κάποιος … Ιεραπόστολος για να μας φέρει σε επαφή! Τη πρωτοβουλία την πήρε ο υποφαινόμενος.
Επίσης συνάντησα και φωτογραφήθηκα με έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών της διασποράς και όχι μόνο, τον θρύλο του Hellas net, Νίκο SV1AMA. Μαζί του είχε και … μια μεταγραφή από το Liverpool, με το hi-hi.

foto by SV1EAG.

Μετά το πέρας της διαδικασίας καταλήξαμε σε ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι στη Πετρούπολη και κλείσαμε την μέρα μας, για ακόμα μια φορά, υπέροχα. Ο Κώστας ο SV1GSU, μας μετέφερε τις πολύ όμορφες και νωπές ακόμα εικόνες, από το ταξίδι του στην Βαρκελώνη. Muchas gracias mi amigo.


Όλα ήταν ωραία! Και του χρόνου παιδιά. Πολλά 73

Και μια αναμνηστική φωτογραφία. Από τα αριστερά προς τα δεξιά:
SW1NQX, SW1OAN, ΕΓΩ, SW1GGW (πίσω) και SV1AMA.

ΣΣ. Επειδή τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά απασχολημένος και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να εμπλουτίσω τις αναρτήσεις έτσι όπως κάνω συνήθως, ζητώ τη κατανόησή σου … Δημητράκη!

7 σχόλια:

  1. Και του χρονου να εισαστε καλα.Εγω λογω εκτακτων υποχρεωσεων(τραπεζι) δεν μπορεσα να παρευρεθω.
    Η πιτα ητανε απο τα χερακια του HER??? Το φλουρι ποιος το κερδισε??Ειχε και δωρα απο οτι εμαθα.Περιμενουμε πλουσιο φωτορεπορταζ μας το χρωστας.
    Εμαθα οτι ειχε καλα μεζεδακια παντως.Εσεις πως πηγατε σε μεζεδοπωλειο μετα μαλλον εβαλε το χερακι του Ο GGW!!!
    73's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργότερα θα προσθέσω μερικά ακόμα από τα ... παραλειπόμενα. Ως τότε όμως κάνε λίγο υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι κάθαρμα είσαι;; Πάλι πέθανα στα γέλια με το:
    ""Επίσης συνάντησα και φωτογραφήθηκα με έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών της διασποράς και όχι μόνο, τον θρύλο του Hellas net, Νίκο SV1AMA. Μαζί του είχε και … μια μεταγραφή από το Liverpool, με το hi-hi.""

    Καλά θα κάνουν και θα σε ανακρίνουν!!
    ΑΛΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ, ωχ, ωχ! Δηλαδή να ψάξω για ... τιβάνι παλιό μεταλλικό, όπως αυτό στη ταινία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι, θα πρέπει να είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού, για να έχει επιτυχία το ηλεκτροσόκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H LIVERPOOL ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ!
    ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ "ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ" χαχαχαχα
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμο σχόλιο 25/02/2011 20:07
    Δεν το δημοσιεύω αλλά …

    Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύω, εδώ και αρκετό καιρό. Οποιαδήποτε στιγμή όμως και αν θελήσεις να γράψεις επώνυμα, εγώ εδώ θα είμαι και θα σου απαντήσω σε αυτό και σε όποιο άλλο ερώτημα μπορώ και γνωρίζω. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί δεν έγραψες επώνυμα; Μη φοβάσαι, δεν δαγκώνω!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook