Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

SZ1SV/8 - Mε την ομάδα της EEP στο IOTA Contest 2010

Πριν από μερικές εβδομάδες στα εντευκτήρια της ΕΕΡ μου είχε κάνει μια πρόταση ο Γιώργος ο αρπέας (καλά ντε, ο SV1RP εννοούσα) εάν ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στην ομάδα που θα στείλει η ΕΕΡ στο IOTA Contest στις 24 και 25 Ιουλίου, σε κάποιο κοντινό νησάκι πέριξ της Αττικής. Πρώτη και … τελευταία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, ήταν η Σαλαμίνα. Καθόλου άσχημα, σκέφτηκα! IOTA EU-075

Εκεί που συζητούσαμε τα διαδικαστικά, να σου και κάτι κολύμπια στη παραλία, κάτι πιτσόνια (πίτσες) με μπυρόνια (μπύρες) κάτι σούξου (σούξου) κάτι μούξου (μούξου) χμ, ε … δεν ήθελα και πολύ για να λυγίσω!

Ο Γιώργος ήδη έχει βρει το μέρος που θα στήσουμε το shack και αυτό θα είναι πλησίον κάποιας παραλίας. Και να σου κάτι κάθετες για τα 80 μέτρα λέει και κάτι δίπολα, ωχ, ωχ, ωχ! Κάτι μου λέει πως θα περάσουμε ωραία.

Περισσότερες λεπτομέρειες και στην ιστοσελίδα της ΕΕΡ (κλικ εδώ)

Τη παρέα – ομάδα, θα αποτελούν οι παρακάτω:
SV1RP, γενικός συντονιστής της ομάδας και χειριστής.
SV1HER, χειριστής
SV1CDY, χειριστής
σίγουρα θα παρευρεθούν κι άλλοι συνάδελφοι τα call sign των οποίων όμως δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή.

Θα υπενθυμίσω σε όλους όσους συμμετάσχουν ότι οι διαγωνισμοί πρώτα απ’ όλα είναι γιορτή. Η κατάκτηση ενός τίτλου και η επιβράβευση έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Φροντίζουμε να περνάμε καλά όχι μονό εμείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας πάντα!

Παράκληση: όταν βγαίνουμε στον αέρα, είμαστε ευγενικοί και υπομονετικοί.
Πριν καλέσουμε κάποιο σταθμό θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε το διακριτικό του και όχι να ρωτάμε το όνομα του σταθμού κατά τη διάρκεια του QSO!!!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, καλές και μακρινές επαφές.

73 cu on IOTA contest.

2 σχόλια:

  1. Που είσαι Μαστρογιώργο 73 από Καλαμάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γιάννη. Πως πάει η αγροτική ζωή; Τα δικά μου χάλι θα ... τα διάβασες, υποθέτω! Ο έτερος καππαδόκης είναι στη Τζιά. Κατάλαβες τώρα! Θα έχει πιεί ίσα με μια σκάφη τσίπουρο!!!
    Πότε με το καλό θα γυρίσεις στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook