Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Βραβεία EPC

Η τελευταία φορά που έγραψα για τα βραβεία του EPC (EUROPEAN PHASE SHIFT KEYING CLUB) ήταν στις 12 Μαρτίου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα στη κατοχή μου 5 βραβεία. Σήμερα, μετά από δυόμιση μήνες δηλαδή, ο αριθμός των βραβείων έχει δεκαπλασιαστεί. Με αυτά που έλαβα τη Κυριακή 30 Μαΐου, συμπλήρωσα ακριβώς τα 50 βραβεία.

Η απόκτηση αυτών των βραβείων, είναι αποτέλεσμα εντατικής και σκληρής δουλειάς και φυσικά, συχνής παρουσίας σε όλες τις μπάντες. Θα σας θυμίσω όμως πως ο συνολικός αριθμός των βραβείων του EPC ανέρχεται στο καθόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των … 434! Αυτό το τελευταίο, προς απάντηση όσων πιστεύουν ότι τα … «βραβειάκια» του EPC είναι εύκολη υπόθεση! Πώς να είναι άλλωστε, αφού κανένας δεν τα έχει αποκτήσει όλα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Για την ιστορία και μόνο, τη πρώτη θέση εξακολουθεί να τη κατέχει ο OE6JFG με 341 βραβεία. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, παραθέτω το παρακάτω σύνδεσμο, http://ranking.dk5ur.de
Όσο για τα δικά μου, μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου να σας τα περιγράψω αναλυτικά ένα προς ένα. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή μοιάζει περισσότερο με … πολυτέλεια. Καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη του EPC και να θυμίσω ότι μερικές φορές σποτάρω τον εαυτό μου, κυρίως στα 40 και τα 80, για επαφές αποκλειστικά με Ελληνικούς σταθμούς και κυρίως εκτός Αθηνών. Τι στην ευχή, τόσα Ελληνικά βραβεία έχει το EPC!!! 73 cu on the air.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook