Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο άρχοντας των … παραμορφώσεων!

Μετά τον άρχοντα των δαχτυλιδιών σειρά έχει η ταινία ο άρχοντας των … παραμορφώσεων! Η διαφορά όμως είναι ότι η πρώτη προβλήθηκε στους κινηματογράφους ενώ η δεύτερη προβάλετε καθημερινά στις περισσότερες ραδιοερασιτεχνικές μπάντες. Βρε τι πάθαμεεε!
Ναι σου λέω, του κουτρούλη ο γάμος γίνετε και μη κάνεις τον ανήξερο!

Θα μπορούσα μάλιστα να φτιάξω ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ, αν κρατούσα όλα τα στιγμιότυπα!


Στην μπάντα κουφάλες και σας βούλωσα το … καταρράκτη! Θα με ακούτε, είτε σας αρέσει είτε όχι, σε όλες τις συχνότητες, ασχέτως που νομίζω ότι εγώ χτυπάω!
Τσίτα τα γκάζια μήπως και πάρουμε τη Πόλη πίσω γιατί ο καιρός γαρ εγγύς, που λέει και ο … Μανόλης.

Για όσους δε κατάλαβαν, ο λόγος για το τι μπορεί να βιώσει κάποιος στο μαγικό κόσμο των ψηφιακών διαμορφώσεων και κυρίως στο PSK31.

Στο μπλε – λουλακί πλαίσιο είναι ο ονομαζόμενος καταρράκτης μέσα στον οποίο βλέπουμε τα σήματα και στο γρι πλαίσιο διαβάζουμε ότι στέλνουν οι χειριστές. Το εύρος, ενός σωστά ρυθμισμένου συστήματος, πρέπει να είναι όπως αυτό της παρακάτω εικόνας.

Σε αντίθετη περίπτωση βλέπουμε και στη τελική ενοχλούμαστε, όταν μερικοί σταθμοί δεν είναι σωστά ρυθμισμένοι. Δε λέω, σε όλους μπορεί να τύχει, αλλά καλό είναι όταν στήνουμε για πρώτη φορά ένα σύστημα, να ζητάμε βοήθεια από άλλους συναδέλφους, για αποφυγή παρενοχλήσεων τρίτων.

Αυτό είναι το PSK31 συνάδελφε και μας αρέσει πολύ, αρκεί όμως όλοι μας να το προσέχουμε για να το έχουμε! Όποτε λοιπόν βλέπουμε εικόνες σαν τις παραπάνω, να ειδοποιούμε ευγενικά πάντα, τους χειριστές βοηθώντας τους ταυτόχρονα να ρυθμίσουν σωστά το σύστημά τους.

73 cu on the air.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook