Google Website Translator Gadget

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Σε βλέπω!

Το να ανοίξει κάποιος κουβέντα για DX σε πηγαδάκι – καφενείο στα δύο μέτρα τη σημερινή εποχή θεωρείται από μερικούς μέχρι και κακούργημα και θα έπρεπε να τιμωρείται … ποικιλοτρόπως!

Η δυσαρέσκεια δε ορισμένων προς το πρόσωπο του περιχαρούς ραδιοερασιτέχνη ο οποίος αρέσκεται μεταξύ άλλων και στο DX, δε κρύβεται!
Ορισμένες φορές μάλιστα, εξαφανίζονται από τη συχνότητα σε χρόνο ντε τε, ενώ δε λησμονούν να πετάξουν και τα καρφάκια τους λίγο πριν το … διακτινισμό τους! Α! παραλίγο να το ξεχάσω! Είναι και αναγνώστες του blog αφού κάποιος εξ αυτόν έπαιξε το βίντεο του Ηλία, μετά το τέλος εκπομπής μου, θέλοντας άραγε να μου θυμίσει ή να μου κάτι; Τι άραγε;


Μήπως, απλά ήθελε να μου πει: σε παρακολουθώ!
Απ’ ότι ξέρω συνήθως παρακολουθούν τους ύποπτους! Από πότε οι ραδιοερασιτέχνες, οι οποίοι μεταξύ άλλων αρέσκονται και στο DX, θεωρούνται ύποπτοι και για ποιο λόγο; Ποιοί ή ποιός είναι άραγε; Μήπως είναι ο … γνωστός – άγνωστος ο οποίος προδόθηκε από μια απροσεξία του πριν από λιγ… Τέλος πάντων λίγο με ενδιαφέρει αυτό. Εξάλλου είναι γνωστό πως δε κρατάω κακίες, απλά θα ήθελα να είχε το θάρρος ό,τι έχει να μου πει, να μου το πει ευθέως και να μη παίζουμε τη παντομίμα!
Έχω όμως την αίσθηση πως ορισμένοι έχουνε ξεχάσει πολλά από τα οποία πρεσβεύανε στο παρελθόν, για λόγους τους οποίους δε γνωρίζω και δεν οφείλω άλλωστε.

Μήπως σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε και το τι είναι ραδιοερασιτεχνισμός; Σίγουρα όχι γιατί δεν είναι της αρμοδιότητας μας. Αυτό και κάποια άλλα είναι θέματα τα οποία έχει καθορίσει η αρμόδια αρχή και εμείς απλά οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα εφαρμόζουμε.

Τώρα εάν κάποιοι θεωρούν το ραδιοερασιτεχνισμό ασύρματο τηλέφωνο με δυνατότητα όλοι μαζί και μάλιστα χωρίς χρέωση, τότε … τι να πω;
Για τη θεματολογία που αναπτύσσεται, λίγο ως πολύ γνωστή. Εντάξει ρε παιδιά δε λέω ναι στο … μονόχνοτο! Αλλά εφτά με οχτώ στις δέκα συζητήσεις θα έπρεπε να είναι ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος και όχι το αντίστροφο! Και σα να μη φτάνει αυτό, συνοδεύονται και με άσματα! Και σα να μη φτάνει αυτό υπάρχει και παρότρυνση από τους fun του είδους! Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο !!! οι οποίοι ενίοτε θυμίζουν ρουβίτσες έτοιμες να ξεσκίσουν τα ρούχα τους στο άκουσμα και μόνο κάποιας επιτυχίας, από τη μαγική φωνή του …

Τι άλλο να πω μετά απ όλα αυτά! Κοιτάζω το Π/Δ και αναφωνώ γνωστό πολιτικό σύνθημα, ολίγο παραφρασμένο για τις ανάγκες της ανάρτησης:
το CB είναι εδώ
ενωμένο δυνατό!

Ή ο γιαλός είναι στραβός, ή στραβά αρμενίζουμε, συνάδελφε! 73
cu

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ¨Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ¨", Ο "ΤΑΚΗΣ"
    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ
    ΚΑI ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ DX.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΛΕ ΤΟ MSN ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΟ PC ΕΣΥ ΘΕΣ ΣΤΟΥΣ 145 ΜΗΖ. ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook